Sunday, 30 October 2011

DEBAT ALALALALAA -,-

assalamualaikum Pictures, Images and Photos

perghhh  , sawang dah menebal dah . mne batch 96 samt ssaas ni ? da lame x nmpk . kalo nmpk pon wat deekk je . bkn nk upd8 ~ hehehe .. entry kali ni nk share what happen kat batch fom 3 sepanjang kat skola sblom ni ; 

setiap pagi sblom rehat ; bljr subjek SMA , pastu . ad aktiviti kokurikulum .. heheh . kbykn hari ~ kami merempat merata tempat nk berteduh disebabkan sekolah nk upgrade dewan batutah yg kurang ok ! hahah . sbb tu la dak fom 3 berjln2 x de haluan ! kan333 #padan mukee . tpi ad 1 aktiviti plg bes spnjg dua minggu ni ;

  • gotong-royong , ngecat *lawaaaa *-* , kms bilik guru , tanam pkok ~

  • DEBAT BAHASA MELAYU , hihihihi . 
debat _______>>>>>

ini video HAFIZZUDDIN ~ pendebat yg mghiburkan ('',)


ini video NUR RAHMIHIDAYATI


ini video AIN SOOFIYAH

BALQIS AZHAR ;pendebat terbaik !!!

FAAEZ KHESIM ;)


PART 1 ~


PART 2 .........



tujuan debat ini ;

utk melahirkan pelapis n , 
mencungkil bakat pljar ting.3 yg terpendam ,
seterusnya , memupuk sifat kerjasama antra ahli kumpulan ~
heheh , mcm gelagat diperlihat .
ad yg klkr ,
ad yg emosi ,
ad yg blurrr ~
ad yg semangat ,
ad yg gagap ,
mcm2 lahh ! hahahahaa .
kring gusi dibuatnyaa =.=







 antara yg terlibat ;

''''1''''

''''2''''

''''3''''
->rahmihidayati

''''4''''
->hafizzuddin

''''5''''

''''6''''

''''7''''
''''8''''
->izz

semoga ap yang terjadi spanjang aktiviti ting.3 dapat mengeratkan ukhuwah persahabatan kite semua !
                                                                BATCH FOM3 2011 IS THE BEST <3
heheheh . ini je yg mampu ~ thanks 4 reading ! <3 u all 
sorie ^_^ too simple ~

Sunday, 16 October 2011

Balek Asrama~

assalamualaikum Pictures, Images and Photos


Selamat Pagi/Tengahari/Petang/Malam Semua~
hehe...tengah bosan ni, xtaw nk wat pe.
disaat semua pelajar Tingkatan 3 dh balek..ngeeeee~
tinggal *Aku(Izzuddin Sairan), Mira, ngan Fitrah je..
tpi, maseh x taw nk wat pe..
esok *Aku dh kene gi kem krs, kt kuatan.
rasenye, ni je kot nk disampaikan..
HHmmm......

Created by : Izzuddin Sairan

Saturday, 15 October 2011

SUSPEN JE LEBIH *.....*

assalamualaikum Pictures, Images and Photos

06 OKTOBER 2011-SELEPAS MENJAWAB KERTAS SEJARAH PMR di SAMTSSAAS
lalalalalalaallalalal ~
SEMASA DI DALAM MUSOLLA ~
p/s ; perbualan ini disingkatkan dan ad yg ditokok tambah :) heheh , sory ~

TC ; ok ! sume pelajar perempuan tingkatan 3 buat bulatan ! cpatttt ! 
      ; ok ! kamu semua igt pesanan tc hari khamis ary tu ?

P/P; ingaaat ! #ramai3 ,

TC ; tc kate jgn ap ? tc sroh kamu berdisiplin spnjg waktu peperiksaan kan ? knpa tc ad dga 1 brite tntg bdk buad hal ? kamu knl cikgu Fatimah ? dye kwn sya . saya dga ad org menipu dalam peperiksaan tdi drpd dye . siapaaaaa ? baek mngku sblom saya ckp nme dye !

P/P;#syap , dan tetrkjuttt !

TC ; siapa RAHMIHIDAYATI ! BF041KO** #x taw . ?

RAHMI ; SAYAAA ~

TC ; kamu meniru ek ? baek kamu mngaku !

                   HUH , SUASANA SUNYI SEKETIKA !

RAHMI ; saya x meniru .... blablablablaaaa ~

TC ; baek kamu mngaku ! saya kira 3 saatt ~ cpatttttt !
1
...............................................................................
2
................................................................................
4
................................................................................
ehh , 

SELAMAT HARI JADI ...
SELAMAT HARI JADI ...
SELAMAT HARI JADI ,
RAHMIHIDAYATI ...
SELAMAT HARI JADI !!!!!!!

HAHAHAH ^__^ 
suspen x ? spe x suspen kalo kene camtu . hahah , 
cuak kodd . dah la time tu waktu mggu pekse , pastu kene tuduh meniru ~,
huhuhu . x msok akal ! hahah .
nmpk nya tc hafsah dpt reward 4 PELAKON TERBAIK SAMT SSAAS ~ 
btw ,
RAHMIHIDAYATI ,
we all here wish u ,
semoga panjang umur ~
dimurahkan rezeki ,
9A`s right !
hahah . jadilah anak yg solehah ~ 

ALLAH SELAMATKAN KAMUU <3



SELAMAT HARI LAHIR KE-15 ;)

assalamualaikum Pictures, Images and Photos

             kali ni , batch 96 dak laki turun padang menymbut hari lahir ke-15 MUHAMMAD DANIEL BIN IDRIS , mereka bertlk dari awal pgi 4 srpan kat umah ADAM KHAIRUDDIN . hehe , 

JEJAKA TAMPAN SEMUA ~ HAHHA .


MASYUKNYEE MAKAN ~

YUM3 ^__^

WAHH *__*

NIKMATNYAA -,-

BIRTHDAY PALING BERMAKNA #KOT LA

JUMPA USOP WILCHAA !

SELAMAT HARI LAHIR muhammad daniel ~
dipanjatkan doa , 
semoga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki hendaknyaa ,
teruskan usaha demi mencapai kejayaan dan impian ,
jadilah anak yang soleh =,=
semoga talian persahabatan BATCH 96 SAMTSSAAS tidak akan terputus meskipun pelbagai halangan dan dugaan mendatang !






Friday, 14 October 2011

Memori Tercipta

Bergetar jiwa dipersada bercahaya
Pertemuan harapan pertama kalinya
Bergetar jiwa menghadapi mimpi-mimpi
Sukar dipercaya pintunya terbuka
Di sini jua memori tercipta
Walau seketika terjalin kasih kita
Mungkin disini kita kan terpisah
Kenangan bersama tiada kulupa
Mengalun suara sesuri bisikan hati
Seiringan mencari haluan berseni
Bergetar jiwa menghadapi mimpi-mimpi
Tiada pun terduga pintunya terbuka
Di sini jua memori tercipta
Walau seketika terjalin kasih kita
Mungkin di sini kita kan terpisah
Kenangan bersama tiada ku lupa
Yang terpahit jua termanis
Semuanya bagiku terindah
Kuingati buat selama-lamanya
Di sini jua memori tercipta
Walau seketika terjalin kasih kita
Mungkin di sini kita kan terpisah
Kenangan bersama tiada kulupa
Mungkin di sini kita kan terpisah
Kenangan bersama
Mungkin disini kita kan terpisah
Kenangan bersama tiada kulupa


     

















































memang rasa sedih sangat bila teringat balik time form 1 mula-mula kita kenal dulu .pejam celik ,dah form 3 kita sekarang .segala suka ,duka ,gembira ,sedih ,gaduh & macam-macam lagi kita dah lalui .maybe tahun depan ramai yang pindah ,menuju haluan & mengejar cita-cita masing-masing .walau apa pun bidang yang korang pilih ,semoga kita semua mendapat kejayaan cemerlang dunia & akhirat .semoga Allah sentiasa meredhai & memberkati usaha kita .tak pernah jumpa kawan yang segempak ,seseporting korang .jangan pernah lupa perjuangan pahit manis kita di sekolah ni ,dalam mencapai kejayaan .SAMT SSAAS akan sentiasa menjadi bukti persahabatan kita .