Tuesday, 7 January 2014

assalamualaikum Pictures, Images and Photos




Hari ni 7 Jan 2014 . Alhamdulillah , syukur kerana pada hari ini masih diberi peluang untuk melihat dunia , mendengar , menghidu , dan merasa kenikmatan kehidupan . Bermadah kejap . 
Ada segelintir daripada kami , hari ini mereka digelar tentera STAM *Sijil Tinggi Agama Malaysia* setelah pencen daripada tentera SPM . hahahaha ..
Ada yang masih dengan sekolah tercinta . Namun ade juga yang berpindah ke KKB atau SAMTiSH . Sebenarnya belajar kat mane2 pun boleh berjaya . Asalkan kite pandai membawa diri kita . Tak gituuuu ? Tidak dilupakan juga untuk wira wirawati negara yang sedia berkhidmat untuk negara tak kire la kat kem mane , yang penting . semoga selamat menjalani kehidupan disana dan sihat2 belaka 

Akhir sekali , semoga apa yang kite lakukan di dunia ini membawa habuan untuk akhirat . InsyaAllah 



Assalamualaikum dan selamat berjuang sahabat :D



Sunday, 29 December 2013

Alhamdulillah ^^V


Alhamdulillah ... Lafaz tentera di medan jihad setelah hampir sebulan bertempur bersenjatakan pena . Akhirnya sudah sampai ke penghujung . Lega rasanya SPM dah habiss :D Eh rasenye dah lame tak update blog batch ni kan ? Agaknye ade lagi ke orang nak bace post-post kami . *sigh* Kalau ade , Alhamdulillah , terima kasih   
Lepas SPM ni buat ape ye ? Dengar2 ade yang nak bekerja , PLKN , ambil STAM, ambil lesen dan sebagainya.Mesti rindu kan zaman sekolah , time jadi junior ... kene buli , kene perli ..dah senior , sebaliknye pulak :/ hahaha mesti rindu -_- 
Lepas ni masing-masing dengan haluan sendiri , kalau jumpe hai-hai la kann jangan sombong2 eh . 
Hopefully kite semua, batch 1996 mendapat keputusan yang cemerlang setimpal dengan usaha ! InsyaAllah .
Semoga persahabatan kita takkan berakhir sampai bile-bile ye . ABADAN ABADA ! Kalau kahwin jangan lupe jemput pula yee :] 
Okay, sampai sini saja . Assalamualaikum .
Last but not least , 
                     GOOD BYE SPM ! I LOVE YOU N