Monday, 26 December 2011

assalamualaikum Pictures, Images and Photos

hai , update lagi ^^
nak tayang video je entry ni .. heheheee . 

tontonan umum :)

hopefully batch form 3 2011 samt ssaas masih mengekalkan prestasi yang cemerlang serta melakukan satu transformasi utk meningkat lebih cemerlang !! yeahhhhh :D
bpe hari lgi ni nk bkk skolaa .. errrrr >,<

POST BY : ANA ANIES ^^b <------ tayang name :P

Friday, 23 December 2011

SAMT MENCORAK SEJARAH

assalamualaikum Pictures, Images and Photos

                                                               
18-8A
17-7A
16-9A


sesuatu yang cukup membanggakan.Bagi pelajar SAMT ,
tahniah diucapkan kerana berjaya melakar sejarah dengan gemilang.
walaupun ada yang kuran berjaya,
namun anggaplah anda pelajar yang cemerlang krna telah berusaha.
walaupun begitu,jangn lupa utk mengucapkan syukur pd Allah :)
kerana tanpaNya,sudah tentu kita tak menggenggam sehelai slip yang cukup bermakna.
TAHNIAH BATCH RESISTANCE & VOLTAGE !









Tuesday, 13 December 2011

TARIKH KERAMAT -_-

assalamualaikum Pictures, Images and Photos


HAI pembaca , 
ape khabar ? sihat ? mcm lesu je tgok *ngarot* 
berbalik kepada title diatas 
TARIKH KERAMAT ? 
guys , bkn tarikh kiamat taww ! tgok btol2 ^_^
nape tarikh keramat ? nape x tarikh hari jadi ke ? tarikh hari ibu ke ? huh , *ngarot lagi* 
ok ! straight to the point je lahhh . nk wat lawak konon , bkn org glk pon kan ? 


------------> 22 DEC 2011 

bgi yang bkn batch 1996 msti tertnye kenape dgn tarikh tu ? iye x ? 
hehehe . x ponnn :( 
x pe , meh cini nk explain kan ,


ok ? dah ? taw dah ?
hehehe . tarikh ni mmg special utk batch 96 2011 
tarikh ni yang menentukan aliran kite sewaktu tingkatan 4 nnti :)
mcm2 respond ad utk tggu ketibaan tarikh ni , 
tkot ade , cuak ade , sampai x de perasaan pon ade , beselahhh tu kan ...



ni je smpat print screen , mood mls nk cari lgi ^^ maaf ! 

so, disini ade la ckit nasihat sblom menjejakkan kaki nk amik result  , 


maaf ;D gmbr dye terlalu comel --''

last word ; doakan kami mendapat result yang cemerlang , gemilang dan terbilangg !
InsyaAllah , aminnnnnnnnnn ;]







ok ! *ma'assalamah*
jgn nkl2 tawww ! heeeeeee :D


Friday, 25 November 2011

KENANGAN bersamaaa ;)

assalamualaikum Pictures, Images and Photos

hai ,
kawan , teman , sahabat , member , pak cik , mak cik , atok , nenek !
err , ad ke atok nenek nk ngok blog ni ~ hehehe :) SMILE lah ckit ! kan HANDSOME , CUTE , GORGEOUS , everything lahh xD
btw , bile ngok tarikh .. WoW ! 25 november dahh !
cpatnye mase berlalu *slh satu tnde kiamat ! kan kan ? 
k lah . mmndangkan dah msok november , batch fom3 SAMT SSAAS 2011  kini bercuti sepuas hati merekaaaa !
MERDEKALAH ktekannn . smbil rhatkan mindaa , bercutii , bermainnn , huh ? bermain ? hahah . *speechless !
alright ! then , what going on ? hmmm , mmg x dapat nafikan HOLIDAY is the best ! tpi bile dah cuti lame ni , rindu plk ngn kawan2 ... ye kannn ? spe sokong ? gelengkan kepalaa . hahaha .
thun dpan x taw jmpe lgi ke tak kan . tggl memori je sume tuu . 
thun ni ! #2011 ! fom3 is the best . byk kenangan yang dilalui bersama .. x kire !
SUKA ;)
DUKA :(
PAHIT ;|
MANIS ^^
sentiasa dilalui dgn kesebaran smpailah abes sekolahh .
disini , KAMI *BATCH FOM 3 SAMT SSAAS 2011 @ RESISTANCEDANVOLTAGE
memohon beribu-ribu kemaafan dari hujung rambut sampai hujung kaki andai sepanjang persekolahan sesi 2011 ini ad sengketa2 yang x sengaje , x disenangi ,  x disukai ...
maklumlah kami baru setahun jagung ;) jiwe remaja yang baru nk kenal dunia ~
maafkan KAMI yee .....
anda sume baek kannn  ^_^


ni je ad utk kenangan bersame ~ kalo ad gmbr .. add2 lahh yee ..


































PESANAN ;sori , entry ni byk gambar ^_^
SMILEEEEEEEEEEEEEEE !